#skincare

兩款面膜的精華液都很

兩款面膜的精華液都很有誠意!! #senka #專科面膜 #專科 #開架面膜 #skincare #mask #lifestyle #beautyblogger #voguebeautyblogger #voguebeauty #bloggerlife #面膜控 #保濕 #like4follow #like4like


💬Normal

"KULIT SAYA TAKDE MASALAH, PERLU KE AMBIL KOLAGEN?" This is not the first time wana dapat soalan macam nie.. So betul lah memang ramai yang assume KOLAGEN NIE MEMANG UNTUK CANTIK JE😄 Tak ramai yang tahu..bahawa penghasilan kolagen dalam badan kita berkurangan dengan kadar 1.5% setiap tahun selepas usia 25 tahun. Tapi kita hanya akan sedar kesan kekurangan kolagen selepas 10 tahun! Masa tu kita akan rasa KULIT KUSAM, TONA TAK SEKATA, GELAP, LIANG PORI BESAR & wajah mula ditumbuhi JERAGAT For sure sebagai wanita yang sangat pentingkan kesihatan kita taknak benda nie jadi dekat kita kan? So tips wana, amalkanlah meminum COLLAGEN POWDER SHAKLEE! Why KOLAGEN SHAKLEE? Sebab ianya bersumberkan IKAN LAUT DALAM yang mana strukturnya mirip dengan kolagen dalam tubuh manusia. Molekulnya juga lebih kecil serta MUDAH DISERAP BADAN No wonder lepas minum COLLAGEN SHAKLEE, rata2 pengguna dapat kesan segera seawal 1-2 minggu (nie ikut badan masing2 ye sebab kalau ikut klinikal study, kesan yang mengujakan seawal 8 minggu) Ha jangan ingat kulit kita nie selamanya CANTIK, CERAH, TEGANG ibarat telur dikupas kulit Apatah lagi setiap hari udara yang kita sedut nie ada banyakkk radikal bebas yang boleh merosakkan sel-sel tubuh badan kita secara perlahan-lahan tanpa kita sedar Kalau taknak tubuh kita lalui PROSES PENUAAN DENGAN CEPAT.. Jom amalkan suplemen as your DAILY ROUTINE! Beauty Consultant, Razwana Razif 011-29118686 #collagen #shakleecollagen #produkkecantikan #produkputih #flawless #beautyskin #jerawat #jeragat #skincare #skincare #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleekualaselangor #shakleesgbesar #shakleesabakbernam


💬Normal

LANEIGE Water Sleeping Mask 15

LANEIGE Water Sleeping Mask 15ml Melembabkan dan merevitalisasi kulit seakan-akan telah tidur dengan nyenyak selama 8 jam - memurnikan kulit - melembabkan kulit - merelaksasi kulit - menyegarkan kulit - mencerahkan kulit Dapat digunakan utk kulit kering dan kulit berminyak 58K Only SOLO wa 085602327462 #laneige #laneigemurah #skincare #skincaremurah #koreanskincare #sleepingmask #skincaresolo #mask #solo #indonesia #laneigeoriginal #trialkit


💬Normal

Fleecy DD CREAM BETS SELLER CU

Fleecy DD CREAM BETS SELLER CUMA 85K Cream yang bentuk nya menyerupai Lotion ini , mampu memutihkan tubuh dalam waktu kurang dalam 1 menit . Pemakaian 2 minggu Hasil permanent ya … Dengan Kandungan Gluthathion , arbutin , collagen terbaik yang kami berikan pada produk ini . Disertai Spf 50 hingga mampu mengcover kulit kamu dari jahatnya sinar matahari . Aman & tanpa efek samping ya . fungsi utama : - Memutihkan Dalam waktu singkat - Mampu sebagai pelindung sinar matahari - Menyamarkan & menghilangkan Bekas luka . - sebagai antioksidant bagi kulit - mampu melembabkan kulit dari Dinginnya Ac - dan masih banyak lagi fungsi lain nya . Cara pakai : oles ke bagian tubuh , tangan & kaki sebelum berpergian ( Tidak dipakai Untuk wajah & leher ) . pakai 1 - 2 x sehari . Isi 150 ml , tahan untuk 1 bulan ( tergantung Pemakaian ) #beautycare #beautys #beautyvlogger #skincare #skincareroutine #skincareaman #rutinitas #rutinitaspagi #pijatlembut #semangatpagi #girlswhokissgirls #girl #badgirl #lovetoday


💬Normal

Happy Weekend.
.
Though weeken

Happy Weekend. . Though weekend, we still available for COD. . Do contact us at 0133741757 or just tap link in bio . #scrubdistrict #scrubdistrictangels #produkkecantikan #codmanjung #codshahalam #codkotakemuning #codusj #codsubangjaya #codklang


💬Normal

Kalo bedak/cream habis...
beli

Kalo bedak/cream habis... beli lagi HABIS beli lagi... Habis... Beli lagi... DAANNNn seterusnyah... NAAHHH kalo NANOSPRAY mci Habis tingal di charge 😁 isinya air mineral yg bisa diminum😁 Yuk yg blm punya nanospray MCI Apalagi #NanoSprayHEXA Beli 1kali bisa dipakai seumur hidup, its simple Order chat Wa 081264782756 #testinanospray #testinanoutkjerawat #jualnanospray #recommended #skincareibuhamil #skincare #testinanospry #nanospray3


💬Normal

THANK YOU LUXXE WHITE! 💊 GE

THANK YOU LUXXE WHITE! 💊 GET THE BEST OF YOU! BE BLOOMIN! ❤ BEST FOR: - Whitening - Detoxification - Pimples - Acne - Blemishes - Fine lines - Uneven skin tone Do you know why a lot of people choose our Luxxe products? ✔Highest dosage Enhanced Glutathione has 775mg per capsule ✔Awarded as the Most Effective Whitening Supplement ✔Awarded by BEST BRAND ✔100% made in USA🇺🇸 ✔USA FDA APPROVED ✔HALAL APPROVED ✔60 capsules per bottle 👌🏻 ✔Value for money ✔Proven and very effective ✔We distribute all over the world 🌍 PS: We are looking for Luxxe Distributors get personal discount and you can online sell the products as much as 50% discount by AVALING OUR BUSINESS MEMBERSHIP PACKAGE ❤️ PM me for whole details. Sms / Viber / Whats App ‭‭ +639167603487 #supplement #supplements #foodsupplements #cream #facialcream #facialwash #skincare #belo #darkskin #lightskin #whiteskin #acne #pimples #blemishes #finelines #skintone #acneproblem #pimpleproblem #lotion #skinwhitening #skinwhiteningsoap #skinwhiteningbar #healthsupplements #beauty #cosmetics #lipstick #powder #makeup


💬Normal

Sejak berabad-abad yang lalu,

Sejak berabad-abad yang lalu, Argan Oil telah diketahui dapat menambah kecantikan.. . Beberapa Manfaat Argan Oil untuk kulit: 🌸 Kulit sehat & bercahaya. Kaya akan berbagai macam antioksidan & asam lemak esensial, minyak ini memiliki sifat pemulihan yg sempurna. 🌸 Mencegah penuaan dini. Kandungan vitamin E dalam minyak ini dapat mencegah efek negatif dari radikal bebas, saponin dapat meningkatkan kelembaban, memastikan agar kulit tetap kencang, elastis & bercahaya. 🌸 Membantu memelihara kulit sensitif. Kulit sensitif membutuhkan pembersihan & pelembab secara rutin & argan oil adalah pilihan yg tepat untuk hal tersebut. 🌸 Mencegah & mengobati jerawat. Dilengkapi dgn berbagai antioksidan, minyak yg kaya akan vitamin E ini merupakan agen anti-inflamasi yg sempurna. Sifat anti-inflamasi ini dapat dimanfaatkan untuk memerangi & mencegah, serta memudarkan bekasnya. _ 🌸 Love your skin early on.. 💋 . . . . . . . . . . #Skincare#skincaresyari#skincarealami#skincarebusui#skincarebumil#naturalskincare#naturalskincareproducts#organik#organic#alami#natural#skin#loveyourskin#skincarebebaskimia#organicskincare#antiaging#botanical#Indonesia#bandung#hijab#hijaber#cellebgram#muslimahfotografi#muslimahindonesia#skinvitamins#arganoil#argan#minyakargan#serum#faceoil


💬Normal

Whitening pigmented body serie

Whitening pigmented body series merupakan paket perawatan yang terdiri dari brigthening peeeling spray, brightening shower scrub, brigthening body serum yang diformulasikan untuk mengangkat sel sel kulit mati serta memberikan kelembaban pada kulit tubuh, Peeling spray digunakan sebelum mandi , semprotkan secukupnya lalu berikan gerakan memutar hingga kotoran dan sel kulit mati terangkat kemudian lnjutkan dengan penggunaan shower scrub saat mandi dan diakhiri dengan brightening serum untuk sentuhan akhir. . 💰250rb . Fast Respon 😍😍😍 Order & Konsultasi ⬇️ Wa : 0812-8568-1886 Bbm : D7D9000C (👆🏻 Pilih salah satu👆🏻) . Grosir - ecer - Dropship - reseller/ member welcome😘 . 📝 FORMAT ORDER : Nama : Alamat : No. Hp: Pesanan : . . #creamcantik #jualkosmetik #creampemutih #creamwajah #msglowbeauty #bodylotion #msglow#skincare #msglowdistributor #msglowjogja #msglowmedan #msglowmurah #msgloworiginal #msglowbanjarmasin #redjelly #lipmatte #kosmetikmurah #msglowindonesia #msglowbogor #msglowbali #msglowagen #suppliermsglow #loosepowder #msglowpusat #cantikskincare #msglowjakarta #msglowsurabaya #msglowjakartabarat #msglowlampung


💬Normal

Got my Arbonne shipment! So ex

Got my Arbonne shipment! So excited to finally try the skincare! I even got the Genius Ultra but I was too excited to get it that I immediately plugged it in so it isn't in the picture. I will be doing before, along the way and after pictures to see how my skin changes! Seriously I am so excited to try it and finally have good skincare that is pure, safe and beneficial. #arbonne #arbonneskincare #skincare #bodywash #genisultra #nightlyresurfacingpads #deodrant #toner #cleanser #intensiverenewalserum #moisturizer #eyecream #nightcream #lipbalm


💬Normal

ramai tanya,

ramai tanya, "APA RAHSIA KULIT PELOLES, CANTIK DAN BERSIH" .. JAWAPAN NYA IALAH "MASKER KUNYIT" ..selain pakai SkinCare utk jaga kulit, abam jugak pakai Masker Kunyit HomeMade.. mmg syiokkkk. bersih ja muka.licin.peloles.. hahahahaha.. kini Rahsiaku Bukan Lagi Rahsia.. hahaha.. selamat mencuba. 😂😂😂 . #weekend #skincare #masker #kunyit #peloles #bersih #cantikkkkkkkkkk #hensem #alone #miss #love #silelakihitammanis


💬Normal

Repost from @arosha_official @

Repost from @arosha_official @TopRankRepost #TopRankRepost For us a beautiful body is a happy body,is your happy smile. Not a thin figure that does not eat to stay slim.Our target is cellulite,waste,toxins,detox,micro and macronodules,heavy legs-health.Change with #arosha #bodywraps #body #cosmetics #cosmeceutical #technology #professionalcosmetics #salon #beautician #skincare #bodycare #skincareblogger #beauty #musthave #fit #healthy


💬Normal

Next Page