#motherandbaby

kidsme Stay-in-Place with Bowl

kidsme Stay-in-Place with Bowl Set can make self-feeding so much easier! The bowl can stay firmly in place without spillage. Please visit our website www.kidsmebaby.com #kidsme #babyfeeding #solidsfood #babyfood #toddlers #BPAfreefeeding #feeding #motherandbaby #spoonsandforks #babybowl #connectingfeeding #semisolid #babyhand #5senses #babyproducts


💬Normal

Mother and Joey koala 🐨 so

Mother and Joey koala 🐨 so many of the beautiful moments happening at the moment on tour, we saw these 2 on a recent visit to @hbwsanctuary


💬Normal

Hari ini Keiko mau check up ke

Hari ini Keiko mau check up ke DSA. 🏥 . Sekarang di jalan kemana pun udah nggak gengges lagi kalau netekin Keiko, dan nggak worry lagi si Keiko dan Kenzo terpapar matahari siang. Karena mamaKE udah punya gorden mobil. Wihiiii~ 😁 . Biasa yaa, salah satu hal gengges bagi emak-emak yang breastfeeding directly alias netekin langsung ke anaknya adalah.... kalau di jalan dan jalanan macet atau berenti di lampu merah, kadang ngerasa keliatan dari luar jendela kalau kita lagi netekin anak. 😳 . Kayak mamaKE nih, padahal kaca mobil udah dibikin gelap dan nggak keliatan dari luar, tapi tetep aja risih kalau lagi netekin terus ada orang lalu lalang atau motor berhenti tepat di sebelah jendela mobil pas lagi lampu merah. 🤧 . Dan segelap-gelapnya kaca mobil, tetap aja kalau cahaya matahari siang lagi menohok mah ya tembus ke dalem mobil. Ujung-ujungnya jadi ribet sendiri nutupin muka Keiko dan Kenzo sepanjang jalan. 😧 . Terus kapan waktu mamaKE pernah nyari-nyari gorden mobil yang gampang dilepas pasang, tapi belum nemu jenis dan motif yang cocok. Eh pas banget dikirimin tirai mobil portable sama @joy.car.gordyn dan mamaKE sukaaaaa banget! 🙏 . Berguna banget buat emak-emak yang netekin langsung macam saya dan buat ngelindungin anak dari paparan sinar matahari siang. 🌞⛅ . Kalau nggak mau pakai gordennya, tinggal dilepas. Giliran mau pakai, tinggal dipasang. Ini asli nggak ribet karena tirai mobil dari @joy.car.gordyn ini portable Buibuk. Dia pakai magnet sebagai perekatnya. Jadi bagian magnetnya tinggal ditempel di tepi jendela mobil, dan taraaaaa~ YOU READY TO GO! 😎🚘 . Gampang, nggak ribet, berguna banget. Daaaan motifnya doooong liat.... Unicorn! My fav! 🦄☁🦄☁🦄☁ . Aaaak gilak gemesin banget kan! Motif-motif lainnya juga unyu! 😍😍😍 . Tararengkyuuuu @joy.car.gordyn 😘💕 . . #MamaKenzoEndorsement #joycargordyn


💬Normal

💗💗💗💗

💗💗💗💗


💬Normal

Just turned 14 months today

Just turned 14 months today🎈 拖實媽媽去返學💕 #wesleychu #babychu #14months #bigboy #motherandbaby #snowychoi #蔡雪瑩


💬Normal

Highlight of my life ❤

Highlight of my life ❤


💬Normal

Some say this little guy looks

Some say this little guy looks like his father... But I still think he looks like me! #artist #family #baby #mother #motherandbaby #motherandson #familyportrait #canada #quebec #montreal #emilieleger


💬Normal

Mischa's motherhood 💫 
Grac

Mischa's motherhood 💫 Gracias de nuevo por la confianza 🙏🏼 •x• tatuaje hecho punto.por.punto 🌑 . . . . . . . #ximenamil #stickandpoke #handmade #nomachine #handpushed #tattoo #handpokers #dotwork #artwork #handpokedperu #handpokedartist #mother #mothertattoo #motherhood #porteo #motherandbaby #love


💬Normal

26 Ekim Hakmar Bebek battaniye

26 Ekim Hakmar Bebek battaniyeleri. Desenleri gayet güzel, fiyatı da uygun. . . @gebelikvesonrasi . . . #aktüel #alışveriş #bebek #anne #doğum #doğumsonrası #doğumahazırlık #hamilelik #pregnant #pregnancy #mom#baby#motherandbaby


💬Normal

Central Kalimantan. I feel ble

Central Kalimantan. I feel blessed to have been able to witness this mother baby bond. Orangutans are loving social creatures who are facing extinction due to the destruction of the rain forest by the palm oil industry. What a memorable moment ❤️ #peaceful #bucketlisttravel #photography #inthemoment #familylife #cutebaby #motherandbaby #wildlifephotography #exploringnature #traveltheworld #travelphotography #adventure #indonesiatravel #photooftheday #travel #explore #blessed #instaphotos #igshots #motherslove #precious #nature #wild #wildandfree #love #capturethemoment #life #animal #animallife


💬Normal

The Artist (SOLD ARCHIVES)
Art

The Artist (SOLD ARCHIVES) Arthur J. Elsley (1860 - 1952) Good Night Oil on canvas 43 x 30 inches Signed and dated 1914 Provenance Cooling Galleries, London Private collection Schillay & Rehs, Inc., New York City, Dec. 3, 1980 Private collection, New York, Dec. 30, 1980 Rehs Galleries, Inc., New York City, 2011 Private collection, 2011 Exhibitions Royal Academy, London, 1914, No. 377 Literature Royal Academy Pictures, 1914, Cassell and Company, Ltd., London, page 149, illustrated Royal Academy Exhibitors 1905-1970, EP Publishing, Ltd., England, 1978, page 20, titled: “Good Night!” Parker, Terry, Golden Hours: The Paintings of Arthur J. Elsley (1860-1952), Richard Dennis, Somerset, England, 1998, pg. 126. Notes This work features a much younger Marjorie (Elsley's daughter) in the same pose as used in Private and Confidential, 1906, and Miss Gomersall, c.1910. The little dog, Khaki, appears as early as 1902 in Baby's Birthday. This painting should not be confused with two works entitled Goodnight of 1911 and 1913. #britishacademic #britishartist #britishacademicart #britishvictorianart #painting #art #19thcentury #19thcenturyart #royalacademy #fabric  #19thcenturyacademicart #paintingoftheday #paintingdetail #victorianart


💬Normal

Takipçi sorusu ➡️
Sizce c

Takipçi sorusu ➡️ Sizce cinsiyeti ne olabilir? What is the gender of this baby for you? . . @gebelikvesonrasi . . . #baby #cutebaby#cute #bebek #doğum #hamilelik #pregnant #pregnancy #mom#baby#motherandbaby #doğumsonrası #doğumahazırlık


💬Normal

Momma lost track of mich’s a

Momma lost track of mich’s age lol! I have to google it to see her exact age, so looks like she is entering 11 weeks now. The wonderweeks say the thunderstorms are coming.. uh oh.. gotta prepare myself! At the moment mich wakes up a lot during the day, especially in the evening. Lot of the times, when we are about to go to sleep, she cries and ask to go out her room. She wants to see the light outside. But mom found a trick to make her go back to sleep.. i put her beside me, and then give her dummy.. then in a min she falls asleep again.. hooray. Then all of us have a good night sleep for at least 5 hrs before her next feed 🙂 *cant wait til she sleeps through the night


💬Normal

Next Page