malacca images

Pakej Room Decoration surprise

Pakej Room Decoration surprise ini istimewa buat suami tersayang sempena sambuatan ulang tahun perkahwinan ke-2 dan sambutan hari lahir suami. Hadiah istimewa ini daripada isteri tersayang Puan Rina. Kami doakan semoga pasangan ini dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia didunia dan akhirat. Amin #suprisedeliverymelaka #eventplannermelaka #birthdayplannermelaka #birthdayparty #candlelightdinner #roomdecor #corporateteevent #annivesary #sandart #malacca #negerisembilan #portdickson TQ FOR CHOOSE FK Kreatif !!! Like Us on FB : Fk Kreatif Follow Instagram : fk.kreatif1 WHATSAPP : 017-8808251 Twitter : @fkreatifmelaka BLOGSPOT : http://www.fkkreatifmelaka.blogspot.my/ Update by : Admin/fk/nasirah/11Dec2018


💬Normal

I think by now you know that I

I think by now you know that I would do anything to get my hands on a bowl of cendol. Even if I need to travel all the way to Malacca town. “Gula Melaka” (palm sugar) is known for its taste of deep rich caramel, and it kinda have that smoky taste to it, where a lot say it’s bitter. Hmm odd but okay 🤔 WELL I LOVE IT 👌🏼 if you like Gula Melaka then do try Bibik House Cendol in Jonker Street #cendol #gulamelaka #melaka #malacca #jonkerstreet #malaysia #klfood #klfoodie #melakatown #malaccatown


💬Normal

Closed #melaka #malacca #malay

Closed #melaka #malacca #malaysia #streetphotography #kodak #马六甲 #马来西亚 #filmphotography #analogphotography #analoguephotography #街头摄影 #nikonf #nikon  #kodaktmax  #darkroom8 #胶片 #菲林 #jonkerstreet #locahouz #blackandwhite #bnw #filmisnotdead #黑白


💬Normal

Selamat Ulang tahun Perkahwina

Selamat Ulang tahun Perkahwinan Encik Maslan Ahmad dan isterinya iaitu Puan Rozitah. Tidak dilupakan juga Selamat Hari Lahir kepada anak-anak tersayang Encik Maslan iaitu Adik Dihan, Adik Nada dan Adik Qaseh. Semoga keluarga ini dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. #suprisedeliverymelaka #eventplannermelaka #birthdayplannermelaka #birthdayparty #candlelightdinner #roomdecor #corporateteevent #annivesary #sandart #malacca #negerisembilan #portdickson TQ FOR CHOOSE FK Kreatif !!! Like Us on FB : Fk Kreatif Follow Instagram : fk.kreatif1 WHATSAPP : 017-8808251 Twitter : @fkreatifmelaka BLOGSPOT : http://www.fkkreatifmelaka.blogspot.my/ Update by : Admin/fk/nasirah/11Dec17


💬Normal

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopp

. . BUTIK MELAKA . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Haaa tahu lee nail polish awak tu kena pakai remover sampai menipis kuku tu kena kikis kan 🙈 Oke! masalah dah selesai, kalau pakai peel off nail polish nie for sure awak kena kopek untuk buang, no more remover-remover kadang sakit kena kulit 😱😭 Nangis jap! Pakai nie tau, jangan risau jugak, nak solat jee kopek tau 🙃 . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka #xaarafellaconceptsale #peeloffnailpolishmelaka #melakapeeloffnailposlish


💬Normal

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopp

. . BUTIK MELAKA . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Haaa tahu lee nail polish awak tu kena pakai remover sampai menipis kuku tu kena kikis kan 🙈 Oke! masalah dah selesai, kalau pakai peel off nail polish nie for sure awak kena kopek untuk buang, no more remover-remover kadang sakit kena kulit 😱😭 Nangis jap! Pakai nie tau, jangan risau jugak, nak solat jee kopek tau 🙃 . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka #xaarafellaconceptsale #peeloffnailpolishmelaka #melakapeeloffnailposlish


💬Normal

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopp

. . BUTIK MELAKA . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Haaa tahu lee nail polish awak tu kena pakai remover sampai menipis kuku tu kena kikis kan 🙈 Oke! masalah dah selesai, kalau pakai peel off nail polish nie for sure awak kena kopek untuk buang, no more remover-remover kadang sakit kena kulit 😱😭 Nangis jap! Pakai nie tau, jangan risau jugak, nak solat jee kopek tau 🙃 . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka #xaarafellaconceptsale #peeloffnailpolishmelaka #melakapeeloffnailposlish


💬Normal

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopp

. . BUTIK MELAKA . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Haaa tahu lee nail polish awak tu kena pakai remover sampai menipis kuku tu kena kikis kan 🙈 Oke! masalah dah selesai, kalau pakai peel off nail polish nie for sure awak kena kopek untuk buang, no more remover-remover kadang sakit kena kulit 😱😭 Nangis jap! Pakai nie tau, jangan risau jugak, nak solat jee kopek tau 🙃 . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka #xaarafellaconceptsale #peeloffnailpolishmelaka #melakapeeloffnailposlish


💬Normal

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopp

. . BUTIK MELAKA . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Haaa tahu lee nail polish awak tu kena pakai remover sampai menipis kuku tu kena kikis kan 🙈 Oke! masalah dah selesai, kalau pakai peel off nail polish nie for sure awak kena kopek untuk buang, no more remover-remover kadang sakit kena kulit 😱😭 Nangis jap! Pakai nie tau, jangan risau jugak, nak solat jee kopek tau 🙃 . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka #xaarafellaconceptsale #peeloffnailpolishmelaka #melakapeeloffnailposlish


💬Normal

+short vacay with this cutie p

+short vacay with this cutie pie.+😘😘💖🌺🌻🌼🌷#kemuntingbeachresort #malacca #family #niece #aunt #moments #love #shortvacation #spendingtimewithadik #photooftheday


💬Normal

Sorry for the radio silence, I

Sorry for the radio silence, I've been away in Malaysia hunting down some great eats! Here's Durian Heng's MSW! Its $58rm/kg but most definitely worth it. Creamy, sweet on the front of tongue and bitter at the back, this is some solid durian from Pahang's Highlands!


💬Normal

A’Famosa Conquered

#malacca

A’Famosa Conquered #malacca #afamosa #malaysia #melaka


💬Normal

.
.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopp

. . BUTIK MELAKA . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Haaa tahu lee nail polish awak tu kena pakai remover sampai menipis kuku tu kena kikis kan 🙈 Oke! masalah dah selesai, kalau pakai peel off nail polish nie for sure awak kena kopek untuk buang, no more remover-remover kadang sakit kena kulit 😱😭 Nangis jap! Pakai nie tau, jangan risau jugak, nak solat jee kopek tau 🙃 . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #makeupmelaka #xaarafellaconceptsale #peeloffnailpolishmelaka #melakapeeloffnailposlish


💬Normal

Blouse 
Code: U170721B
Color:

Blouse Code: U170721B Color: White / Yellow Size: XS, S, M, L, XL Price: RM149.90 Akela Skirt Code: 31300SK Color: Dark Blue / Dark Green Size: XS, S, M, L, XL Price : RM139.90 #classydotzcollection #maxtino #fashion #melaka #malacca #boutique #ladies #max_tino_melaka #maxtino_official #ootd


💬Normal

มะละกาเมือ

มะละกาเมืองดีงาม เมืองท่องเที่ยวที่แท้ทรู #มะละกาไม่ใช่มะละกอ #melaka #malacca #malaysia🇲🇾


💬Normal

Blouse 
Code: U170721B
Color:

Blouse Code: U170721B Color: White / Yellow Size: XS, S, M, L, XL Price: RM149.90 Akela Skirt Code: 31300SK Color: Dark Blue / Dark Green Size: XS, S, M, L, XL Price : RM139.90 #classydotzcollection #maxtino #fashion #melaka #malacca #boutique #ladies #max_tino_melaka #maxtino_official #ootd


💬Normal

I wanna go back to Malacca - J

I wanna go back to Malacca - Jean Tay's Everything But The Brain #malacca #thestreetkitchen #foodcrazy #casserpillar #cassandraspykerman


💬Normal

There's nothing more precious

There's nothing more precious than family. #familytime #melaka #malacca


💬Normal

Yummy!.
.
#娘惹叻沙 #有lo

Yummy!. . #娘惹叻沙 #有local朋友就是不一樣 #多謝曬啦豬朋狗友 #nyonyafood #nyonyalaksa #dontaskmewhere #ijustknowtoeat #delicious #malacca #localfood #要吃就要吃最好的 #感恩有你們 #😘 #😎


💬Normal

懷念那一望無際的時候

懷念那一望無際的時候。 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #ootd #potd #throwback #melaka #malacca #pantaiklebang #whitesand #lake #exploremalaysia #natural #instagood #instadaily #instamy #likeitlike #like4like #justforlike #asian #style #vsco #vscohub #vscomalaysia #vscocam


💬Normal

PUSH UP PLUNGE BIKINI
RM 68
*

PUSH UP PLUNGE BIKINI RM 68 * Ready Stocks * With Push Up Padding & Underwire * Free Postage WHATSAPP 012 8388 040 or 🛍VISIT OUR SHOP @ Galaxy Ampang Mall 🛒CHECK AVAILABLE STOCKS HERE : sasyastory.smugmug.com #bikinimalaysia #beachwearmalaysia #sasyastorybeachwear #fashionmalaysia #kaftanmalaysia #kualalumpur #ampang #shahalam #subang #malaysia #afmegastar #smulemalaysia #kilangbateri #johorbahru #cheras #klcc #kedaibaju #limkokwing #msu #uitm #taylorscollege #segicollege #penang #igersmalaysia #modelmalaysia #instamalaysia #malacca #ipoh #perak #instareviewbyEM


💬Normal

Jangan sembang kari , nnti koi

Jangan sembang kari , nnti koi tembok oak ngan meriam ni 😂 #malacca 💣


💬Normal

Next Page