#lahuta

Ne Daten 1 Nentor ne oren 19:0

Ne Daten 1 Nentor ne oren 19:00 ju mirepresim ne shfaqen "Loja Mbasdrekes" nga regjizor Shkelzen Berisha. Per ata qe nuk e dine une jam ne rolin e lahutarit. Per rezervimet informohuni tek faqja @teatrimetropol#teatrimetropol #teatrimetropolit #lahuta


💬Normal

#old #gazzete #albaniannewspap

#old #gazzete #albaniannewspaper #art #lahuta #mystic #kreshniket #dream #albania #culture #history #info #artmagazinealbania #photooftheday #vision #instrument #mëso #learn #lahuta #elementet #instrumentet #shqiptare Arti mitik i Lahutës së Kreshnikëve #albanian #jaho #brahaj Studiusi Jaho Brahaj ofron një studim të elementëve mitologjikë në gdhendjet e lahutave. Dhia, ora ,rapsodi,dhe gjarpri kanë secili rolin e tij dhe karakteristikat e veta në këtë trashëgimi që zë fill tek ilirët


💬Normal

Premier ne Teatrin e Metropol

Premier ne Teatrin e Metropol 27 shtator. Loja e mbasdrekes nga Martin Camaj. Une ne rolin e Lahutarit. ✌ #teatrimetropol #lahuta #albania #albanian


💬Normal

Albanian facts 📖

#ZEUS #LA

Albanian facts 📖 #ZEUS #LAHUTA #ILLYRIA #SKANDERBEG


💬Normal

When they have live music the

When they have live music the musicians play from a stage a few metres off the ground above a wood burning fireplace. Don't drink and perform! #albania #shkoder #fire #smoke #traditional #music #travel #lunch #balkan #food #lahuta #cifteli #gheg


💬Normal

Me tirqi e lahut 💪🏼🇦

Me tirqi e lahut 💪🏼🇦🇱 e hangsha!!! 😍😍😍 #ALB #malsor #lahuta #tirqi #zemravogel


💬Normal

Next Page